Friday, February 18, 2011

appreciate :)

hati sedih bersalut meggi .sedih yang tak terkata apabila min bagi tahu ade pic si hell dgn si shit pegang tangan .secara auto aku sedih .budus saje kau ni aila !say xheran but dalam hati mcm2 yang kau rase .kau kene ingat yang kau juga boleh hidup tanpa dia !dia xperlu kan kau lah !pergi jauh2 dari hidup dia !paham tak aila kau ni degil sgt !org ckp jgn tengok pic tu tapi tangan kau ni gatal sangat pergi bukak pic tu and now kau yang sedih ,kecewa ,hampa sume ada !sejak bila tah hati kau ni hati mop .ergh !tapi td untuk aku lupa kan dia aku ambil keputusan keluar pergi sambut birthday ecah .aku berjaya lupa kan dia !tapi malang yang xberbau ,kek kene dkt rambut ,baju ,muka 1 badan lah .bju basah sbb kena hujan .lama sgt xmain hujan .rase happy dpt lepas kan geram .aku dah xfikir apa2 yang aku fikir aku nak lepas dari ganguan kesedihan ni !and now ,rambut da cuci 4 kali turut2 still lagi bau busuk .mcm2 shampoo aku guna dah ni ,elak gugur jee rmbut haha .geram punya pasal .haha and td ade org belanja kerang goreng .best .org belanja semua nya sedap :)) haha .xpernah rasa happy smpai mcm ni sekali .more thanks to a'an ,aida ,ecah ,kecik ,delin n sape lagi aku xkenal :) and last nak ckp HAPPY BIRTHDAY MY SWEETY AIYAH BT HUSSAIN .ILY MORE DEAR :)

No comments:

Post a Comment