Monday, February 14, 2011

story of my life :)

beginning of paragraphs .first I want to say hello to all readers .ceh mcm ramai sgt follow haha .oke starting ,my long name NURSUHAILA BT ABD MANAF ,and my short name AILA .but my ex and now merangkap sahabat dia paggil aku GENDUT .dilahirkan pada 31.DEC.1995 ,studying in SEK MEN KEB SENGGARANG .aku xhot pon ,memang aku xsuke hot-hot ni .nanti orang benci .aku xkaya ,xmiskin tapi sederhana .anak yang ke 3 dari 3 beradik .sering di bully oleh abang dan kakak .orang kata aku CENGENG ,tapi sebenarnya bukan ,cume mengada haha .emosi xtentu .1 prinsip hidup aku ,tak suka di TIPU and DI BODOH kan .aku simple ,xada pape yang menarik pon dlm hidup aku ni .semuanya memBOSAN kan .aku xsombong ,tetapi aku akan sombong dengan orang yang sombong dgn aku .wtf !nak sombong-sombong masuk teh pot lah bitch !aku suka berlawak ,kerana berlawak ada lah 1 keunikan i mean bila orang sedih dengan berlawak kita boleh happy kan orang and orang akan senang bila berkawan dengan kita .and aku minat pada camera ,hobby aku memang bergambar .xtahu kenapa semua family aku memang suka pada camera ,dari turun temurun hinggalah turun kepada aku .lagi pon ayah aku kerja POLIS bahagian camera .aku memang jarang keluar rumah ,ini satu kepelikan bagi kawan2 yang kenal aku ,tengok aku mcm sosial tapi aku memang jarang kuar uma .SEBAB-sebabnya aku xsuka suasana yang sibuk ,merimas kan ,aku xtahu nak keluar dengan siapa melain kan family ,aku xda kenderaan nak keluar sebab aku xreti menunggang motosikal .hehek ,jatuh market :p .keluar dengan family lagi best kot sebab duit aku xhabis ,ape aku nak semua nye dapat .family aku memang suka berjalan .weekend pon jadi kite orang pergi melancong .aku pemalas ,jujur ni haha ,aku juga jenis manusia yang cepat bosan .COUPLE ?one is better than two .haha mak aku selalu pesan ,sekarang bukan waktu bercinta ,BELAJAR dulu sebab bila aku belajar pandai-PANDAI aku akan jumpa orang yang lebih baik dari aku jumpa sekarang ni .music adalah 1 kepentingan dalam hidup aku ,hardcore ,metalcore ,lagu slow2 aku akan layan waktu aku sedih .aku masih baru dalam bidang blog ni hehe .so if ada salah dan silap buat xtahu jee :p

1 comment: