Saturday, February 26, 2011

my fav :)


mujhse dosti karoge
SUMPAH SAYA TERPIKAT DENGAN JALAN CERITA NI .SWEET GILA TAHAP GABAN <3 .saya nak jadi macam pooja and nak bf macam mr.america(raj) .wahh !dia sanggup bekorban untuk CINTA dia ,kenapa aku xpernah jumpa orang yang macam ni hah .CINTA ADALAH SATU PENGORBANAN .yes aku setuju dengan ayat tu .cerita ni macam bagi saya pengajaran .tengok melalak wehh sampai malam melalak sorang2 macam aku jee yang alami ,aura tuhh haha .five starr aku bagi lah untuk pengarah dia .terbaik !

2 comments:

  1. i love this movie 2!!!sesape ad cter ni full,bg la..nk

    ReplyDelete
  2. hehe i pon tengah cari crite ni tahu ,hehe
    kalau boleh nak tengok hari2

    ReplyDelete