Monday, March 28, 2011

berfoyo-foyo :D

saje2 nk update buang masa haha .oke start ,malam sabtu ,iaitu malam untuk berfoya-foya haha xda lah .aku keluar dengan kakak aku and bf dia pergi kl .jauh xjauh lah kan dari shah alam nak ke kl tu .tp bkn aku menapak pon naik kereta viva la diva hahaha .kereta kepunyaan bf akak aku .tempat pertama yg kami tuju adalah kedai makan apa tah nama dia ,ia nya di tengah2 kota kl cehh mcm kampung sgt jee aku ni haha .aku lupe lah apa nama kedai tu !kedai tu agak tersorok tp best tgok atas ada komiter lalu ,ada bangunan pencakar langit kiri kanan depan belakang hahaah .saja jaa nak panjang kan cerita =,0 .aku xjakun pon haha .lps aku membesar kan perut di situ ,aku peri round2 dataran kl tu ada konsert apa tah .tapi xturun kereta pon pusing2 dekat situ dalam 1 jam tp pusing tempat yg same ,xbuang minyak ke mcm tu ?ahh kesah apa aku ,bkn minyak aku haha .last2 ,benti dkt tepi jalan tgok mat2 rempit merempit baik aku tgok WWE hahaah lagi seronok ,ni bg aku tgok mat rempit .adoyy ,minat lah pulak aku mat2 motor ni haha .rupe nye duduk kl lg bosan dari duduk rumah hahaha ,lepak sampai pukul 2 3 pagi then kami pulang ,sebelum pulang singgah DRIVE THRU kesukaan aku ,spicy chicken maxdeluxe pasti order 3 set haha .then sampai uma jee naik tangga macam org mabuk sbb mengantuk nk mampus ,bersih2 kan badan sume then makan mcd ,lepas tu cari bantal cari selimut membute lah aku haha ,bgon pagi sume org dah bgon aku jee belum ,mmg hobi aku tido kan org sume dah siap2 nak kuar p tesco macam nk p mane haha ,aku pon mls nk ikut  .ttbe abg aku offer ikut dia kuar dgn gf dia(kak nadia) ,tp nasib baik best .pergi SUNWAY PYRAMID shopping sakan habis lah ,sbb abg aku bru dpt 8000 kot haahha kene ketuk dia hari tu ,baru masuk PADINI sume brg dah kene 400 lebih xke gila tu namanya ?belum masuk kedai lain haha .aku dapat baju dgn accsesories2 pon jadi lah ,actually accsesories dia pon mahal2 kan .syukur lah aila org nak banje ape lah ,tp esok nya isnin ,ingat nak balik hari isnin pagi tp kene balik malam tu juge ,adesss .tp xpe aku dapat ponteng gak hari isnin ni haha .malas betul nak sekolah lah .ape jee tah aku membebel ni ,aku xtahu nk crita apa sbnya tp aku ni gedik juge nak update haha .nah tengok hasil kerja foya-foya aku ,haha tp xda pic keluar dgn kakak xsempat nk ambil .


1 comment:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete