Sunday, March 6, 2011

date for the first time :)

aww !hehe 6.Mac 2011 .first time jumpa si dia huh agak seram sejuk ,gementar menggigil semua ada lah .haha malu kot dgn si monyet tu hee .muka naik merah jaa hehe tapi cover balik .time aku dalam class sibok jaa text aku cakap dah sampai tapi bila aku turun batang hidung pon tak nampak ,nampak muka-muka bangla ,philiphine entah ape-ape tengok aku macam nak rogol aku .seramm mak !tunggu punya tunggu last-last sampai juge dia .aku engat lama lagi rupa nya dia dekat belakang aku ,hampehh betol haha buat aku terkejut jaa .ohh itu petame kali kot aku tengok muka dia depan-depan .comel ada macam monyet pon ada haha sorry b week-week :p .after the incident ,aku dengan dia tak tahu mana nak pergi macam orang tak ada hala tuju macam mat gian hehe dia jaa aku tak keke wink-wink :)) .last-last dia ajak pergi minum ,pergi lah VIVO kedai minuman yang telah kami pilih dan kedai tu lah kedai yang paling berhampiran dengan kami .duduk situ lama gila bual-bual dengan dia ,alah biasa lah FIRST TIME right mesti lah macam bodoh-bodoh ,hehe lama gila duduk dalam kedai tu jap aku kira berapa jam ohh 11.50 may be until 1.05 hah kira lah sendiri haa panas punggung aku hee .habis tak tahu nak pergi mana lagi .dia yang duduk situ ,aku tengok tak reti diam ada jee dia nak buat haha .aku lagi lah dah macam ape serabut semua ada haha entah apa-apa tah bual dengan dia haha .dia funny kot ,comel ,romantic hehe i love you lah budak <3 .kau memang pandai nak buat aku gelak jaa tadi haha ada jee kerja kau nak buat dengan duduk tak reti diam haha .after penat bebual ,jam pula menunjuk kan waktu tepat pada pukul 1.05 then kami beredar .sorry sayang tak dapat jumpa lama ,tunggu kakak balik batu pahat kita meet puas-puas sampai lebam oke .senang sebab ada driver hehe sorry kakak .sampai sini jelaa penat kot hehe .aku tak kan lupa lah first date ni sumpah kelaka gila kan b :)

No comments:

Post a Comment