Friday, March 11, 2011

holiday

11 mac 2011 aku dah start holiday dulu ,sebab aku kaki ponteng sekolah haha .nak pergi mana pon aku tak tahu lah holiday ni ,nak pergi jom heboh macam tak menarik nanti muka hitam kot .lagi pon aku tak minat tempat yang sibuk and ramai orang .kalau duduk rumah aku asik terpandang buku jee nanti hati aku sakit sebab fikir homework yang jarang aku nak buat sebab selalu copy paste homework orang jee(copy cat) .yang penting aku nak habis kan masa cuti ni dengan tanpa memikir kan sekolah .tension kot .membongkang jelaa dekat rumah lepas ni .haa bertambah gemok lah aku macam ni .tapi hari ni(jumaat) dapat hang dengan wani mahadi ,a'an and yati at least hari pertama cuti ni tak ada lah menunjuk kan yang aku akan menjalani hari-hari cuti yang membosan kan .duduk rumah aunt aku dkt shah alam nanti kaki tergedik-gedik nak bejalan duit pula habis ,dala baru dpt 200 dri ma and abah .syg ma and abah ,hehe tak minta pon dah baik sangat hati nak bagi haha .tp yang mendukacita kan a'an ,wani and yati dah berjaya ketuk duet aku rm24 haha ,tak apa lah bukan selalu aku nak belanja orang .korang untung tau sebab bukan calang-calang org dapat rase duit aku sebab aku jarang nak keluar duit and suka suki nak belanja orang hahaha .tadi best sangat .keluar secara tak rancang .rancang dengan orang lain tapi dengan orang lain yang aku ikot haha ,hampeh betul :) ,wani mahadi nanti aku nak kau pula yang belanja aku haha .bila lah agak-agak nya tuan gerai kerang goreng kepunyaan polis ramlan tu nak sponser aku makan .padahal kenal aku dari aku baru lahir dulu haha ,(minta-minta anak dia bace nanti dtg dpt banje) hahahah .sorry cik ana .aku dah lari dari topic ni ,aduhh haha .oke sorry ,tak tahu nak cakap ape lagi :)

2 comments:

  1. hahah duit semua dah habis kak ,mcm mna nk banje hahaha ,lain kali ehh :)

    ReplyDelete