Friday, April 22, 2011

beloved

22/4/2011 ,pertama kali si dia buat aku menangis .dia cakap ,lupa kan dia anggap tak pernah kenal dia itu last message dri dia and blablabla .hanya kerana benda yg sgt2 kecil dia sanggup pergi .dia tak tahu agaknya yg aku sayang dia tahap kene lenyek dgn trella .puas menangis ,terus off fon then tertido ,tiba2 tersedar and aku terus on fon dgn harapan ada message si dia ..on fon message dia berpuluh2 dia send ILY ILY ILY SUHAILA ,terharu si dia yang selama ni keras kepala ,susah nak mengalah kepala angin tiba2 berubah .and dia send "aku syg kau sgt2 ,aku tau aku slh aku minta maaf .aku janji tak marah2 lagi" .dia ke ni ,he never behave in such a way .jujur saya katakan ,hanya ini yang saya perlu dari hidup dia .even tak berapa ,tapi saya perlu kan perubahan diri dia .dia buat saya jatuh cinta .lembut juge hati dia rupanya engat kan keras kematu .saya adalah orang yang paling bahagia sekarang :D .dia telah warnai hari2 saya .tapi yang buat aku marah balik dia tak pergi sembahyang jumaat .kenapa tah pemalas sgt nak pergi xpalah janji kau pandai jaga diri kau .nak mara sgt pun xboleh aku bukan mak kau kan :) .imbas kembali ,si dia suap kan chocolate ,a very special kiss for me ,ayat2 jiwang dia ohh god ini ke dia .saya adalah org yang paling bertuah .dia cuba jaga saya ,take care of my self .dear thanks sebab datang dalam life sy untuk bahagia kan saya .u know what ,i love you so much much capital I .hehe

No comments:

Post a Comment