Thursday, April 7, 2011

all about him him him

-nama dan gambar tepaksa dirahsiakan atas sebab-2 tertentu
dari FACEBOOK turun ke hati ,hehe tak tahu mcm mana bole kenal dia ,nak cerita lupe lah kot .engat sikit2 sebab benda dah lame .dia tegur dulu kot dkt fb tapi time tu xpena kenal dia ,jumpa dia dulu pon menyampah tengok muke sombong gila mcm bagus jee haha .betul lah kite xpena sangka org yang kita xsuke dulu last2 bole jadi syg .so aku xheran lah dgn pepatah tu sbb benda tu selalu jadi dkt diri aku haha si dia yang kadang2 romantic ,kadang2 slumber ,kadang2 pemalas kadang2 gedik dan kadang2 tu juge lah yang membuat kan aku engat dia selalu .aku xtahu lah bole gila kot if dia xda .tiap2 malam mesti dia jee yang setia menemani aku(ayat jiwang gilak)haha .rapat sebagai kwn biase tapi lama kelamaan jadi lain dah haha .xtahu mcm mana boleh syg dia ,mcm mane bole suke dia ,may be sbb dia ni friendly kot ,tp kalau dah mara ,oke xtahu nak ckp apa haha .rase mcm nak nangis guling2 jee if dah buat dia sakit hati ,sbb syg dia sgt2 .xpernah terfikir yang aku dgn dia akan besame ,hope selamanya lah .aku nak buat yg terbaik untuk si dia ,nak jaga dia ,nak berubah untuk dia ,sume nya sebab dia lah .menyesal gila bila dah buat dia xpercaya dkt aku ,kenapa lah aku boleh lyn lelaki lain dpn mata dia sendiri ,aku pun 1 sibok sgt nak dgr smone tu ckp pasal dia .but now bru aku tau dia mcm mane lepas smone tu btaw yg dia ni siyes ,engat sebelum ni dia main2 banyak mcm xbole nk siyes .susa if dah syg dia sgt sbb hari2 tunggu dia msg jee ,kdg2 dah 24jam msg pun benti kejap mcm rimas dia xda .dia nak charge fon pun benti msg kejap ,aku dah mcm org gila bile dia xda .asik fikir dia jee dlm kepale aku ni kenapa tah .xboleh if xda dia .may be sbb dia rajin sgt melayan aku kot sampai aku jadi mengada nak tinggal kan kejap pun susa haha .sayang si brutal ni sangat2 ,aku ada kau jee weh .siyes aku dah xnak org lain .bia org lain yang xberkenaan dengan hidup aku xtau siapa ,nanti xda siapa nak buat cerita buruk pasal kau :) .aku pernah gagal bersame org lain kerana mulut org ,so kali ni aku xnak ulang benda yg same ,biar kita jee tahu kan syg :) .aku cube jadi gf yang baik ,aku cube buat yang terbaik untuk kau .aku nak kau happy jee bila dengan aku ,aku xsanggup nak tengok dia sedih ,even aku pena buat dia sedih ,minta maap syg :( .mcm2 halangan aku dan dia nak bersame at the last kami berjaya timesquare hhaha name shopping complex pulak kuar haha .so aku hargai sgt2 hubungan yg ada depan mata ni ,nak jaga betul2 .lastly ,if kau terbace binatang ni lah ,aku nak kau tahu yang AKU SAYANG GILA DEKAT KAU :)

No comments:

Post a Comment