Friday, April 15, 2011

digelar 'PERAMPAS'


agak menarik dgn gelaran yang telah diberi tu ,hasihh .terima kasih sebab gelar kan saya nama sehuduh itu .lantak kau lah sane nak cakap aku PERAMPAS ke PEROMPAK ke ,yang penting aku tak buat semua tu .ni life aku so aku lebih tau .setahu aku lah seumur hidup aku tak pernah rampas hak sapa2 ,act kau selalu sangat salah paham atas diri aku yang sering teranaya ni ,hasihh mulut orang tak boleh nak cakap apa lah .sumbat stocken pun tak boleh tutup .benda yang kita tak tahu and kita dengar dari mulut orang kenalah siasat dulu ,jangan jadi BODOH lah bodoh .yang aku ni pun 1 ,kenapa mesti aku kenal dengan orang yang berkaitan dengan dia .kenapa mesti dia .grr !aku bukan tak boleh tengok kau bahagia ,tapi bila aku tak buat kau cakap aku buat .sejak bila entah aku contact boyfriend kau tu ,baik aku save credid call mak aku lagi baik .dala mak aku yang tupap kan aku .bila kau dah gagal dgn boyfriend kau tu ,aku yang tak bersalah tak tahu apa2 kau tuduh aku pula ,kau ckp sebab aku kau dgn si dia clash ,eehh MOTHERFUCKER !aku tak kacau kau pun ,kau tu haa yang bodoh buta tuli babi pink hidup nak senang jee ,nak orang jee paham kau ,padan lah dengan muka kau kene tinggal secara tiba2 .aku yang tak tahu apa2 tiba2 kau nak masam muka dengan aku ,kau fikir aku heran lah ?kalau aku cakap aku tak buat ,so aku tak buat lah !and NOW kau tak boleh sama sekali nak cakap aku rampas hak kau ,sedang kan kau dah CLASH oke dengan si dia .two weeks after the incident baru aku rapat dengan dia ,and dia telah pun melamar aku secara tiba2 .salah aku ke perempuan ?heey ,bastard .blame yourself first ,tengok apa silap kita baru salah kan orang lain .macam budak2 nak gaduh pasal lelaki .err ,apalah .do not be a foolish woman lah syg ,lelaki ramai .tak mati pun tak ada lelaki .tapi tak tahu lah kalau kau kan hahaha .kata2 ni bukan untuk cari pasal hanya untuk menyedar kan anda ,aku tahu kau mesti baca blog ni .trima kasih sebab rajin stalker blog aku :D ,happy dpt follower mcm kau .hahah minta maap if bahasa aku kasar ,orang mcm kau nak ajar memang kena bahasa mcm ni kan .kesimpulanya ,think the resional take a positive ,CHILDISH !

No comments:

Post a Comment