Saturday, April 16, 2011

in my love story

urmm ,sorry if aku tergedik2 cerita benda yang tak patut aku cerita dkt sini sbb public kan .tapi blog ni lah tempat aku lepas kan geram .puas hati bila dpt luah kan dalam ni .IM IN LOVE ,for men who are out there, you understand the language or not ?please paham perkataan tu .aku bukan belagak HOT or what lah tapi aku telah diTAKEN .paham ?sriously ,aku memang friendly ,tapi itu dulu .aku hanya melayan kwn2 yang aku kenal sahaja and org yg aku layan semua GIRL ,aku memang tak layan lelaki .no need ask me for my phone number sebab aku memang tak akan bagi .sorry aku bukan perempuan yang suka jual numb dekat fb .act aku memang tak percaya budak2 fb semua mcm fuck perangai .NOW ,aku obsessed dkt someone ,iaitu RASIA hehe dia boyfriend saya lah .CAPITAL I .aku syg kan dia sgt2 and aku tidak akan melayan lelaki lain .lantak sane org nak ckp aku ni sombong ,childish ,bodoh or whatever ,u think i care .close your mouth and look at yourself first syg .semua org tak sempurna .aku tak nak kehilangan dia .cukup dulu aku dah hilang orang yang aku syg kerana org lain .aku tak nak gagal lagi .but ,kenapa ada lagi org nak kacau hidup aku ?kenapa ex2 aku dtg balik dekat aku ?kenapa semua nak kacau relationship aku dengan org yang aku ada sekarang .apa kau org nak balik dari aku .apa yang kau org tak puas lagi .please lah bagi aku hidup bahagia ,kenapa mesti nak marah bf aku sekarang .kenapa perangai kau teruk tambah busuk hah ?aku tak pernah kacau life kau .bastard !sriously ,lepas ni siapa yang kacau relationship aku memang aku bagi sebaldi maki pergi mampus kwn ke tak .do i care .orang boleh buat jahat dkt aku kenapa aku tak boleh selame ni aku diam kan aja .tapi itu DULU !sekarang tidak lagi !aku nak si dia dengan aku sampai bila2 ,dia penyeri hidup aku .tak ada dia aku boleh gila .sorry if cerita ni mcm cerita budak buduh cari publisiti nurhaliza hehe .aku nak manusia2 semua yang tak berkanaan dgn life aku hanya tutup mulut !srious aku memang cepat GIVE UP ,so aku taknak dgn kelemahan yang aku ada ni menjadi 1 prob yang besa untuk aku .tengok diri sendiri dulu sebelum sebok hal org .aku tau hal aku semua manarik smpai kau org semua nak sibok tapi aku tak suka cara kau org ,tak suka beri tahu depan2 dgn aku oke :) .salam 1 malaysia

No comments:

Post a Comment