Friday, April 29, 2011

BFF

MARINA ZAHEEN / E'EN
tahu tak aku rindu kau sangat2
aku rindu kau yang dulu
aku nak een yang dulu ,yang salu ada dgn aku yang xpernah lupe aku
lepas kau pergi ,aku sorang2 dkt sini xda kwn
lame2 aku dah biase dah
aku rindu nak lepak same2 dkt uma kau lagi
bual2 dgn kau ,share crite dgn kau
jalan2 naik moto dkt kg orang
aku rindu sgt time tu .tp benda dah xboleh ulang balik
aku engat lagi first kite knl n rapat mcm mane
kau dengki aku mase dkt skola agama tu ,dlu sblom kite kenal aku salu cari gado dgn kau kan haha
tp last2 kawan juge dgn kau
even xlama ,kite kwn dri darjah6 sampai skrg ,kau dah mcm fmily aku juge aku anggap
kadang2 kau tido uma aku ,mak aku pon dah mcm mak kau kan :)
lepas kau pinda skola ,sume dah hilang .terus hilang !
kau bkn een yg dulu ,kau een yg baru ..bukan een kwn aku yg dulu .
jujur aku ckp ,memang aku kecik hati gila2 dgn kau .tapi aku xpena kesa ,aku buat mcm xda apa2
kau xrindu ke nak keje dkt kedai mak aku lagi ..
pergi sekolah naik mak kau same2 ,tp skrg adik kau aja yang ada .
and mak kau pon dah xantar aku pergi skolah lagi sbb sume dah pinda
caye lah ,lps ni if kite jumpa nak bual pon mesti malu2 n xtau nak cakap apa
tahu x ,byk sgt benda aku nak crita dkt kau .
tapi xpena ada mase ,kadang2 bila mak aku bgtau yg kau balik aku tunggu2 juge mane een aku ni xckp pon nak dtg jumpa aku sampai dia nak pinda .
lepas ni bile lah kite nak jumpa lagi ,susah kan nak jumpa .
dah xde kite nak buat bising dkt kg org lagi naik moto kan :)
een aku pon dah banyak berubah ,entah dia engat lagi ke x aku dkt sini
kau dkt sane jage diri tau ,aku akan engat kau sampai bile2 .sbb aku lalu dpn uma kau jee mesti engat kau .
tapi skarang uma tu dah kosong .aku dah xboleh lepak dkt uma tu lagi dgn kau .umm
aku syg kau tau :)

No comments:

Post a Comment