Saturday, April 16, 2011

mereka terhebat

A'AN
budak manje ni ,selalu buat aku sedih tengok dia sedih .ada jee prob dia .but ,aku sebagai kwn dia aku cube tolong dia sattle kan aceceh hahah aku ni mmg kaki MOTIVATE org haha .aku xbuat apa pun tapi cume bagi nasihat .dia sentiasa bermasalah bila time entah dia xda masalah haha .budak gila chocolate !kadang-2 jeles tengok dia ,sentiasa ada chocolate haha ,xda chocolate boleh mati kebuluran agak nya haha .dia sweet ,even baru jee kenal2 dia ni ,eh bkn baru tapi dah lama cume dia sumbung nak mampus haha xadalah kenal dah lama sekarang baru nak kwn rapat bak kata shasha (bestpren) haha .apa pun prob aku mesti aku cerita dkt dia .dia paham aku .and aku berubah selepas mengenali si dia ,aku tak sosial mcm dulu asik nak merayap xtentu pasal .perangai aku pun dah byk berubah dah xmcm dulu .org ckp if kita kwn dgn org yang baik kte akan jdi seorang yg baik ;) .terima kasih sebab dtg dalam hidup saya untuk menjadi seorang sahatbat saya sayang .saya sgt menghargai kedatangan awak ,saya xnak hilang awak sampai bila-2 .kau suke dengki aku juge ,suke panggil aku MOK panggil lah aku COMEL hahahah .sayang kau sgt-2 budak :)


shasha shishot haha nama baru
sha ,budak gila haha tak !dia baik lah sapa ckp dia gila haha .dalam proses nak merapat kan diri dgn ini budak haha .kenal dah lama dari sekulah rendah tapi dulu kwn sekejap jee tak silap lah haha kan sha ?haha if tak pun kau iya kan aja tau hahah .dulu dia sombong .tapi sekarang dia tak sombong haha .nak kawan dengan kau rapat-2 mcm aku kawan dgn a'an .boleh boleh ?boleh lah ...nangis guling2 dkt lantai kang :( haha .kau baik sgt ,tp kdg-2 jahat haha .aku suke dapat kwn dgn kau .kau comel mcm aku hahahahahah week :p .kau hebat ,aku suke tgok blog kau ,profesional .aku bukak-2 tak sangka ada muke aku selit dlm tu haha terima kasih syg .ILY mehh kiss sikit mehh hahah

No comments:

Post a Comment