Saturday, April 23, 2011

trying to be a perfect for him

CAPITAL I ,

syg ,u know what ,
i really need u to be my life partner ,
until the end of my life .
syg ,u know what ,
u have colored my days ,
setiap malam awak teman saya .
setiap malam u said 'I LOVE YOU' .
syg ,u know what ,
u are part of my life right now .
u are everything to me selain drpd mak saya :D
syg ,u know what ,
i really love u ,
love u more than everything .
syg ,u know what ,
try to be a perfect for u ,
to make u feel appreciated ,
saya cuba jaga awak selagi saya mampu jaga awak .
syg ,u know what ,
the first time you give me a kiss ,
think you really pay attention to me .
syg ,u know what ,
saya happy sgt2 awak suap kan chocolate untuk saya hari tu ,
saya rasa saya sgt dihargai .
syg ,u know what ,
awak dah buat saya rasa seperti saya dalam mimpi .
syg ,thank you sebab awak dah cuba berubah untuk saya ,
awak seorang yang ,panas baran ,keras kepala ,
degil ,tak ada perasaan ,tak romantic .
see sekarang awak dah lain sgt2 :)
awak romantic ,awk manja ,awk selalu mengalah ,
awak tak ada marah2 ,awak penyayang .
awak selalu ckp 'SAYA JANJI TAK KAN TINGGAL KAN AWAK SAYANG'
bila awak ckp mcm tu saya macam tak percaya yg awak betul2 dah berubah .
awak datang dlm life saya ,
awak dah buat saya happy sgt2 .
and now ,syg u know what ,
i miss u more than words can say <3
syg ,saya nak awak berada dgn saya buat selamanya
buat lah saya gembira
lastly ,U ARE EVERYTHING TO ME .


No comments:

Post a Comment