VVIP

ILLIYIN
lalal ,dia teman tapi mesra kot kan yin :)
A'AN
budak manja suke chocolate
bestfriend
dia baik sgt2 tapi kuat merajuk haha
ILY syg
SHAHRUL AZUAN RAFFIE
kawan
ily
budak baju pink
MIRA RAA
dia kwn yg paling best bila lyn
1kepala ,gila2 ,funny
lyn je apa aku ckp
if ngadu crita dkt dia ,puas gila sbb dia jee yg phm
gila ,best kwn dgn kau :)
syg kau sgt2 ,mehh kiss skit :*
hehe

AMIR
sepupu paling rapat
dah mcm adik sendiri ,selalu teman aku dkt rumah sorang2
kwn untuk gaduh ,buli ,marah semuanya dia
even dia laki tapi aku lyn dia dah mcm perempuan dah
kdg2 gila2 juge bdk kecik ni
syg kau mekk :)
SHASHA
dia baik sgt2
kadang2 dia gila haha
ILY sha

YUYIN
dia kaki gelak
aku xtahu kdg2 benda xlawak pun dia nak gelak
happening ,susah nak tengok dia sedih or marah
ilysm :)
SYURA MEKK
cousin yang gila2
xbole jumpa dia keje nak bercerita jee
dia ni ngek sikit haha
ily :p
ADHAM
dia baik ,gila-gila ,openmind
suka kawan dengan dia
dulu dia selalu bagi lagu dekat saya
i love you

EDDY
pakcik sorang ni dah mcm abg aku
if dia ada prob salu jumpa aku crita
dia kwn kakak aku ,dia baik sgt2
lawak dia salu bole buat org pecah perut
dia carring ,funny ,baik sgt2 lah
ily daddy :P
GBAM
dia abg sedare paling rock + baik
JEMIX
hah tak perlu cerita lah dia ni
selalu dengki aku
hidup dia tak senang kalau tak dengki aku
aku tak sayang kau mik haha
AKMAL
dia kawan dari kecil
kuar jee dari perut mak aku dah nampak muka dia
baik lah kot haha
i love you dohh
HANI SHILA
dia kawan kakak saya tapi dah mcm kakak saya
selalu dengar cerita saya dan layan kerenah saya
dia baik sangat
pemberi semangat pada saya
i love you shila

PIAN and NADIA
sweet couple ni xdela rapat sgt dgn aku
but bf dia kwn gaduh aku selalu kene bahan dgn dia
nadia ,dia baik comel cantik
suke tengok budak ni ,xsombong
dia mesin gossip dgn aku haha
jumpa dia dulu muka sombong tp baik
ily :)
ZUE
dia kakak yang gila-gila
happening
slumber
ilove you mekk :)
SIS EFFA
dia selalu tolong saya
saya sayang awak sis <3
EMY
budak gila haha
kawan dari kecil ,kami dah mcm adik beradik
i love you
FARA
kawan paling best
baik sangat-sangat
KAWADA MIMURA
budak ni tak boleh layan sangat kepale dia
nanti gila macam dia
hahah kau baik dohh
suke kawan dengan kau
i love you :)
IKA
dia cinta hati saya
saya syg awak ketat-ketat bee :)
WANI MAHADI
ohh kau best
baik tp tak secomel aku lah hahaha
wani ,aku syg kau lah
even baru kenal dia tapi macam dah lama haha
dulu benci tengok dia sombong haahha

NADYA
da ni funny kot ,suka perasan
dulu sombong dlm fb kemain baik dgn aku haha
kaki gaduh dgn aku hehe
ily gile :)
OHH DONUT OR MIN
kawan untuk aku begadoh haha
dia kuat perasaan tapi baik
tak boleh puji byk sgt dia baca nnti dia bangga
hahah tapi dia memang baik lah
kepala gila-gila
i love you lah donut <3
SAYANG MEREKA JUGA :)